Movistar Solsona

La teva botiga distribuidora de Movistar a Solsona. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Solsona

C/ Castell, 18

25280 - Solsona (ver mapa)

Tel. 646 058 255

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals


Descobreix les novetats del Samsung S9!


La botiga Movistar Solsona té el seu enclavament al número 18 del carrer Castell. Ubicada en una situació privilegiada, la trobaràs al costat de l’ajuntament, a quatre minuts de l’estació d’autobusos de la ciutat i a un minut de l’eix prepirinenc C-26.

 

El local està al casc antic de la població, en un edifici revestit amb pedra que toca paret amb paret amb la Torre de les Hores, datada d’abans del 1.500 i restaurada entre els anys 2005 i 2006.

 

Al costat de la torre, es pot veure un dels vidres de la botiga, amb cartells que informen de les diferents ofertes de telefonia mòbil, telefonia fixa, Internet, TV, fusió o de promocions de dispositius mòbils de les millors marques.

 

El personal de la botiga, integrat en l’equip humà del Grup Moviscat Catalunya, t’oferirà un assessorament complet i personalitzat dels serveis que vulguis contractar.

 

Atendran les teves demandes, tant si ets particular, autònom o empresa.

 

Els clients particulars que vinguin a la botiga Movistar Solsona podran beneficiar-se d’avantatges en la contractació de serveis de telefonia mòbil 3G o 4G i packs integrats de telefonia fixa i Internet per ADSL o fibra òptica. Els plans de la botiga inclouen també paquets integrats amb TV.

Podràs comprar, a més a més, telèfons mòbils, tablets i accessoris diversos com rellotges intel·ligents, routers usb o llapis de memòria virtual, entre d’altres, amb descomptes exclusius.

 

Si busques botigues Movistar a la província de Lleida, si ets autònom o vens de part d’una empresa, aquí et podrem posar en contacte amb el departament de PIMES perquè et puguis beneficiar d’avantatges singulars en els teus serveis de telefonia i també en nous serveis, com el de la centraleta virtual o el d’emmagatzematge en el núvol. Podràs descobrir també els avantatges de Microsoft Office 365, per recuperar tots els documents de la teva empresa des d’on vulguis, o del servei d’SpotWifi, per oferir als teus clients un bon servei d’Internet sense fils.

 

Rebràs també promocions especials quan compris els telèfons d’empresa i els dispositius mòbils de les millors marques del mercat: Apple, Samsung, Huawei, etc.

 

Tant si ets un client particular o un professional, rebràs un assessorament de qualitat en la configuració dels teus dispositius mòbils o en altres aspectes que et preocupin, com les factures.

 

La botiga Movistar Solsona es convertirà ràpidament en el teu referent de telefonia a la comarca del Solsonès, gràcies a la seva atenció al client personalitzada i a la seva excel·lent ubicació.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...