Movistar Solsona

La teva botiga distribuidora de Movistar a Solsona. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Solsona

C/ Castell, 18

25280 - Solsona (ver mapa)

Tel. 646 058 255

Mapa Moviscat

Les teves promocions actualsParticipa al sorteig de la Panera de Nadal a la nostra pàgina de Facebook

La botiga Movistar Solsona té el seu enclavament al número 18 del carrer Castell. Ubicada en una situació privilegiada, la trobaràs al costat de l’ajuntament, a quatre minuts de l’estació d’autobusos de la ciutat i a un minut de l’eix prepirinenc C-26.

 

El local està al casc antic de la població, en un edifici revestit amb pedra que toca paret amb paret amb la Torre de les Hores, datada d’abans del 1.500 i restaurada entre els anys 2005 i 2006.

 

Al costat de la torre, es pot veure un dels vidres de la botiga, amb cartells que informen de les diferents ofertes de telefonia mòbil, telefonia fixa, Internet, TV, fusió o de promocions de dispositius mòbils de les millors marques.

 

El personal de la botiga, integrat en l’equip humà del Grup Moviscat Catalunya, t’oferirà un assessorament complet i personalitzat dels serveis que vulguis contractar.

 

Atendran les teves demandes, tant si ets particular, autònom o empresa.

 

Els clients particulars que vinguin a la botiga Movistar Solsona podran beneficiar-se d’avantatges en la contractació de serveis de telefonia mòbil 3G o 4G i packs integrats de telefonia fixa i Internet per ADSL o fibra òptica. Els plans de la botiga inclouen també paquets integrats amb TV.

Podràs comprar, a més a més, telèfons mòbils, tablets i accessoris diversos com rellotges intel·ligents, routers usb o llapis de memòria virtual, entre d’altres, amb descomptes exclusius.

 

Si busques botigues Movistar a la província de Lleida, si ets autònom o vens de part d’una empresa, aquí et podrem posar en contacte amb el departament de PIMES perquè et puguis beneficiar d’avantatges singulars en els teus serveis de telefonia i també en nous serveis, com el de la centraleta virtual o el d’emmagatzematge en el núvol. Podràs descobrir també els avantatges de Microsoft Office 365, per recuperar tots els documents de la teva empresa des d’on vulguis, o del servei d’SpotWifi, per oferir als teus clients un bon servei d’Internet sense fils.

 

Rebràs també promocions especials quan compris els telèfons d’empresa i els dispositius mòbils de les millors marques del mercat: Apple, Samsung, Huawei, etc.

 

Tant si ets un client particular o un professional, rebràs un assessorament de qualitat en la configuració dels teus dispositius mòbils o en altres aspectes que et preocupin, com les factures.

 

La botiga Movistar Solsona es convertirà ràpidament en el teu referent de telefonia a la comarca del Solsonès, gràcies a la seva atenció al client personalitzada i a la seva excel·lent ubicació.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...