Movistar Puigcerdà

La teva botiga distribuidora de Movistar a Puigcerdà. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Puigcerdà

C/ Alfons I, 14

17520 - Puigcerdà (ver mapa)

Tel. 629 485 442

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals

La botiga Movistar Puigcerdà està al carrer Alfons I, número 14, en una cantonada molt cèntrica, a dos minuts del carrer major i de l’ajuntament, a vuit minuts de l’estació de Renfe de la ciutat i a deu minuts de la N-152 i l’eix pirinenc de la N-260.

 

L’establiment té una gran porta de vidre que convida a passar a tots els vianants que passegen pels carrers de la vora i un gran aparador que ensenya a tothom les principals propostes en telefonia mòbil, telefonia fixa, Internet i TV. Està decorada amb un mobiliari modern i compta amb una gran il·luminació.

 

Els dependents de la botiga són experts en els productes i serveis de telefonia que es comercialitzen i tenen el suport de l’equip humà i el know-how del Grup Moviscat Catalunya, un dels referents en el sector de la distribució de serveis de telecomunicacions a Catalunya.

 

Si busques botigues Movistar a la comarca de Girona, aquest local ofereix productes i serveis de telefonia a particulars, autònoms i empreses, amb descomptes i avantatges exclusius per a cadascun d’aquests col·lectius.

 

El client particular que arriba a la botiga pot rebre assessorament de telefonia mòbil 3G i 4G i paquets de telefonia fixa més telefonia mòbil o fixa més Internet per ADSL o fibra òptica. També pot contractar el servei o els serveis amb TV.

A banda d’aquests serveis, com a particular pot comprar telèfons mòbils, tauletes i accessoris com ara rellotges intel·ligents, memòries o routers usb i aprofitar-se d’avantatges personalitzats.

 

Si ets autònom o actues en nom d’una empresa, pots obtenir també beneficis específics pels serveis de telefonia fixa o mòbil que contractis i aprofitar els nous serveis que proposem al col·lectiu empresarial, com serveis de centraleta virtual, d’emmagatzematge en el núvol, Office 365 o SpotWifi, entre d’altres.

 

El personal de l’establiment resoldrà qualsevol dubte que tinguin els particulars i els clients professionals, ja sigui amb la configuració dels dispositius mòbils o amb qualsevol altra qüestió, com el tema de les factures.

 

La botiga Movistar Puigcerdà, que compta amb una atenció al client excel·lent i un emplaçament únic, serà el teu punt de referència en serveis de telecomunicacions a la comarca de la Baixa Cerdanya.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...