Movistar Puigcerdà

La teva botiga distribuidora de Movistar a Puigcerdà. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Puigcerdà

C/ Alfons I, 14

17520 - Puigcerdà (ver mapa)

Tel. 629 485 442

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals


Descobreix les novetats del Samsung S9!


La botiga Movistar Puigcerdà està al carrer Alfons I, número 14, en una cantonada molt cèntrica, a dos minuts del carrer major i de l’ajuntament, a vuit minuts de l’estació de Renfe de la ciutat i a deu minuts de la N-152 i l’eix pirinenc de la N-260.

 

L’establiment té una gran porta de vidre que convida a passar a tots els vianants que passegen pels carrers de la vora i un gran aparador que ensenya a tothom les principals propostes en telefonia mòbil, telefonia fixa, Internet i TV. Està decorada amb un mobiliari modern i compta amb una gran il·luminació.

 

Els dependents de la botiga són experts en els productes i serveis de telefonia que es comercialitzen i tenen el suport de l’equip humà i el know-how del Grup Moviscat Catalunya, un dels referents en el sector de la distribució de serveis de telecomunicacions a Catalunya.

 

Si busques botigues Movistar a la comarca de Girona, aquest local ofereix productes i serveis de telefonia a particulars, autònoms i empreses, amb descomptes i avantatges exclusius per a cadascun d’aquests col·lectius.

 

El client particular que arriba a la botiga pot rebre assessorament de telefonia mòbil 3G i 4G i paquets de telefonia fixa més telefonia mòbil o fixa més Internet per ADSL o fibra òptica. També pot contractar el servei o els serveis amb TV.

A banda d’aquests serveis, com a particular pot comprar telèfons mòbils, tauletes i accessoris com ara rellotges intel·ligents, memòries o routers usb i aprofitar-se d’avantatges personalitzats.

 

Si ets autònom o actues en nom d’una empresa, pots obtenir també beneficis específics pels serveis de telefonia fixa o mòbil que contractis i aprofitar els nous serveis que proposem al col·lectiu empresarial, com serveis de centraleta virtual, d’emmagatzematge en el núvol, Office 365 o SpotWifi, entre d’altres.

 

El personal de l’establiment resoldrà qualsevol dubte que tinguin els particulars i els clients professionals, ja sigui amb la configuració dels dispositius mòbils o amb qualsevol altra qüestió, com el tema de les factures.

 

La botiga Movistar Puigcerdà, que compta amb una atenció al client excel·lent i un emplaçament únic, serà el teu punt de referència en serveis de telecomunicacions a la comarca de la Baixa Cerdanya.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...