Movistar Manresa

La teva botiga distribuidora de Movistar a Manresa. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Manresa

Pg. Pere III, 48

08240 - Manresa (ver mapa)

Tel. 669 165 514

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals


Descobreix les novetats del Samsung S9!


La teva botiga Movistar a Manresa té el seu emplaçament al número 48 del passeig Pere III.

 

Ubicada al xamfrà que comunica el passeig Pere III amb el carrer de Canyelles, la trobaràs a dos minuts a peu del Teatre Kursaal, a onze minuts caminant de la plaça major, a cinc minuts de l’estació de FGC Manresa-Baixador, a deu minuts en cotxe de la C-16 Manresa-Terrassa i a un minut del pàrquing La Farola.

 

L’interior de la botiga compta amb un mobiliari modern i una correcta il·luminació que permet una excel·lent visualització de l’aparador des de l’exterior, decorat amb cartells que destaquen les últimes novetats en tarifes de telefonia mòbil i telefonia fixa, les principals ofertes d’ADSL i fibra òptica i els millors preus per aconseguir el teu smartphone o tablet.

 

L’atenció al client és la principal fortalesa d’aquest establiment especialitzat en telefonia i Internet del Grup Moviscat Catalunya. Els venedors de la botiga són experts en la matèria i resoldran tots els teus dubtes amb la màxima honestedat i professionalitat.

 

Formen part d’un equip humà capacitat i qualificat que treballa dia a dia per fer d’aquest local un referent a Manresa en la venda i assessorament de serveis i productes de telefonia i Internet.

 

A la botiga Movistar Manresa hi podràs contractar el millor servei per a tu, siguis particular o autònom, i per a la teva empresa.

 

Com a particular et podràs assabentar de les millors tarifes en telefonia mòbil 3G i 4G i dels preus més rebaixats en telefonia fixa i Internet per fibra òptica o ADSL. També estaràs al dia de les oportunitats més llamineres en packs combinats de telefonia mòbil, fixa, Internet i TV. 

Podràs preguntar també per les millors ofertes en dispositius mòbils, tablets o accessoris, i per les diferents solucions wifi o els nostres routers usb que trobaràs disponibles a la botiga.

 

Els nostres professionals atendran, a més a més, totes les teves consultes, tant les relacionades amb la configuració dels dispositius com les referents a les teves factures.

 

La botiga Movistar Manresa ofereix també serveis per a autònoms, pimes i grans empreses.

 

Si vols confiar en Movistar per al teu negoci, trobaràs un assessorament complet en les diferents tarifes de telefonia mòbil, fixa i Internet, en les diferents possibilitats que t’ofereix la botiga d’aplicacions de Movistar i en els nostres serveis d’emmagatzematge en el núvol.

 

Gràcies a tots aquests serveis que et proposem, podràs fer créixer la teva empresa amb una millor comunicació i un millor servei als treballadors i als clients.

 

L’assistència als professionals es completa també amb un assessorament tècnic acurat en la configuració d’equips i dispositius i en altres qüestions que et preocupin com el tema de les factures.

 

Els particulars i els empresaris que s’apropin a la botiga líder en telefonia de Manresa trobaran les millors ofertes per adquirir els dispositius de les millors marques a un preu ajustat: Apple, Samsung, Huawei, etc.

 

La botiga Movistar Manresa, destacada per una atenció al client  i una localització excel·lent, és la millor opció per contractar els teus serveis de telefonia a la capital del Bages.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...