Movistar Berga

La teva botiga distribuidora de Movistar a Berga. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Berga

Psg. Indústria, 50

08600 - Berga (ver mapa)

Tel. 649 095 088

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals


Descobreix les novetats del Samsung S9!


La teva botiga Movistar de Berga la trobaràs al passeig Indústria, 50. Està molt a prop del centre, a quatre minuts a peu de l’ajuntament de la ciutat, a un quart d’hora de l’estació d’autobusos i a vuit minuts de l’autopista C-16.

 

L’establiment està ben il·luminat i compta amb una decoració moderna i actual. L’aparador informa des de l’exterior de les principals promocions de la marca de telefonia mòbil, Internet, TV i dels descomptes destacats en smartphones, tablets i accessoris.

 

La botiga està atesa per un equip de professionals que et resoldran tots els teus dubtes amb precisió i simpatia, ja que tots ells han rebut una formació completa per part dels seus responsables dins el Grup Moviscat Catalunya, una de les empreses líders de distribució de serveis de telecomunicacions a Catalunya.

 

T’oferiran un ampli ventall de serveis, tant si els vols contractar com a particular, autònom o en nom de l’empresa on treballes.

 

Com a particular et podràs beneficiar de les ofertes exclusives de la nostra botiga Movistar en telefonia mòbil, 3G i 4G, telefonia fixa, Internet, ADSL o fibra òptica, TV per cable, etc.

 

Hi trobaràs els últims models de telèfons mòbils de les millors marques (Samsung, Apple, Huawei, etc.) a un preu molt ajustat.

Els dependents et donaran assistència a l’hora de configurar els teus dispositius i t’ajudaran amb les factures perquè la teva experiència sigui del tot satisfactòria.

 

Com a client professional, autònom, empresari o responsable de compres d’una empresa, tindràs avantatges en els teus contractes de telefonia mòbil, telefonia fixe o d’Internet per ADSL o fibra òptica.

 

Des de la botiga Movistar Berga, et podem posar en  contacte amb el departament de PIMES, des d’on t’informaran de tots els serveis exclusius per a aquest tipus de clients, com solucions d’emmagatzematge en el núvol i centraleta virtual, serveis de creació d’aplicacions mòbils, Spotwifi perquè els teus clients es puguin beneficiar d’un bon accés a Internet sense fils o el Microsoft 365, amb accés a tots els documents de l’empresa des del núvol, entre d’altres.

 

Com a professional, podràs comprar els mòbils de les millors marques, Samsung, Apple o Huawei, amb un descompte important i beneficiar-te de l’assessorament dels dependents de la botiga a l’hora de configurar els teus dispositius o resoldre tots els interrogants que tinguis amb les teves factures.

 

Gràcies a l’atenció al client del personal de la botiga Movistar Berga i a l’immillorable emplaçament d’aquesta, ben aviat serà la teva referència en telefonia dins la comarca del Berguedà.

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...