Movistar Barcelona

La teva botiga distribuidora de Movistar a Barcelona. Descobreix on s'ubica en el mapa.

Moviscat Meridiana

Avinguda Meridiana 267-269

08027 - Barcelona (ver mapa)

Tel. 629 384 222

Mapa Moviscat

Les teves promocions actuals


Descobreix les novetats del Samsung S9!


La teva botiga Movistar a Barcelona està situada a l’Avinguda Meridiana, 267-269. És cantonera i la trobaràs molt a prop de la parada de metro de La Sagrera, entre el carrer Felip II i el carrer Garcilaso.

 

La botiga és molt lluminosa, té un mobiliari modern i sempre presenta a l’aparador les últimes promocions de Movistar, tant de telefonia mòbil i fixa com d’Internet i dels últims terminals i accessoris.

 

El punt fort d’aquesta botiga Movistar Barcelona, que pertany al Grup Moviscat Catalunya, és l’atenció al client. El personal de l’establiment treballa cada dia per oferir un servei personalitzat i molt professional.

 

A part dels venedors i venedores de la botiga, que constitueixen la part visible de l’equip, a Moviscat treballen professionals altament qualificats, que fan que aquesta botiga Movistar de Barcelona sigui un referent de les botigues del grup de telefonia líder.

 

La botiga ofereix serveis per a particulars i també per a empreses, autònoms i PIMES.

 

Dintre dels serveis de Movistar per a particulars, el personal de l’establiment situat a la Meridiana assessora sobre les diferents tarifes de telefonia: fixa, mòbil i fusió de les dues. També informa sobre els serveis de televisió per cable, Internet, fibra òptica, etc.

En aquesta botiga Movistar Barcelona també hi trobaràs una selecció dels millors telèfons mòbils, tablets i accessoris de marques tant destacades com Apple, Samsung i Huawei.

 

El personal de l’establiment t’atendrà en cas de que tinguis dubtes en la configuració dels dispositius i terminals i també pots consultar qualsevol problema referent a les factures.

 

El Grup Moviscat Catalunya presenta una divisió especialitzada en l’atenció a empreses, autònoms i PIMES.

 

Si ets empresari, des de la mateixa botiga Movistar Barcelona et podran assessorar sobre la tarifa de telefonia mòbil, fixa o fusió de les dues que s’adapta millor a les teves necessitats o a las del teu negoci o empresa.

 

També et donaran informació sobre la botiga d’aplicacions de Movistar, que et permetran millorar la comunicació de l’empresa i aportar valor afegit als teus clients.

 

Com en el cas dels particulars, des de la botiga t’ajudaran a resoldre qualsevol incidència amb les factures i serveis, i et presentaran les millors ofertes en terminals mòbils, tablets i accessoris.

 

Si busques botigues Movistar a Barcelona ciutat, per la depurada atenció al client i per la seva ubicació privilegiada, aquesta botiga Movistar es convertirà en el teu establiment de telefonia de referència. 

 • Nom
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu nom

 • Telèfon
  nombre

  Si us plau, indiqui el seu telèfon

 • nombre

  Si us plau, indiqui el seu e-mail

  nombre

  Si us plau, corregeixi el seu e-mail

 • Enviar dades i consulta>>
 • Comentaris
 • * Camp obligatori.
  He llegit i accepto la clàusula de privacitat.
  nombre

  Si us plau, llegeixi i accepti la clàusula de privacitat


Informació legal
x

Empresa: Grup Moviscat Catalunya SL

NIF: B62283742

Direcció: Psg. Indústria, 50, 08600 Berga

Telèfon: 902 202 440

e-mail: moviscatweb@moviscat.com

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

[...]
Carregant...